Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Zoran Lukic: Önemli bir galibiyet aldık”

Zoran Lukic:  Önemli bir galibiyet aldık”

Banvitspor Baş Antrenörü Zoran Lukic, Tofaş gibi güçlü bir takımı yenmeyi başaran oyuncularımı kutluyorum” dedi. Önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Lukic, şunları söyledi:

Banvitspor Baş Antrenörü Zoran Lukic, “Tofaş gibi güçlü bir takımı yenmeyi başaran oyuncularımı kutluyorum” dedi. Önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Lukic, şunları söyledi:
“Özellikle üçüncü periyotta çok ciddi bir karakter ortaya koyarak, bu periyotta maçı kazanmayı garantileyen oyuncularım her çeşit takdiri hak ediyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ancak, son periyotta görev verdiğim İsmail Cem Ulusoy ve Talat Alp Altunbey gibi oyuncularımın performansından memnun değilim. Banvitspor camiası, onlara her şeyi veriyor. Onların da bunun bilinci içinde olup görev aldıkları sürede kendilerini göstermeleri gerekir. Bu maçta onlardan beklediğimi alamadım.”
İlias Zouros: “Seyircimizden özür diliyorum”
Bandırma’da, Banvitspor’a 76-62 yenilen Tofaşspor’un Koçu İlias Zouros, “3. çeyrekte çok kötü oynadık. Bandırma’ya gelerek bize destek vermeye çalışan taraftarlaerımızdan bu yenilgi için özür diliyorum” dedi. Takımda herkesin, maçta üzerine düşen sorumluluğu alması gerektiğine işaret eden Zouros, “İlk yarıyı tamamladık. İki yıllık aradan sonra ikinci yarı maçlarımız başlayacak. İkinci yarıdaki maçlarımızdan daha iyi sonuçlar bekliyorum” diye konuştu.
Banvitspor’lu İsmail Cem: “İlk yarıyı galibiyetle kapattık”
Banvitspor’un genç oyuncusu İsmail Cem Ulusoy, Tofaşspor’u yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Tofaşspor’un güçlü bir takım olduğuna dikkati çeken Ulusoy, “İlk yarının son maçını kendi evimizde galibiyetle kapattık. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Başarılarımızın bundan sonra da süreceğine inanıyorum” dedi.
Tofaşspor oyuncusu Yiğit Arslan: “Banvitspor çok güçlü”
Tofaşspor oyuncusu Yiğit Arslan, “Banvitspor bizden güçlü bir takım. Haklı bir galibiyet aldı. Onları kutluyorum” dedi. Kötü oyunları nedeniyle taraftarlarından özür dilediklerini belirten Arslan, “Bu maç geride kaldı. Şimdi iki haftalık devre arası var. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirerek, ikinci yarıda başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı